Takács Kft.
3780 Edelény, Miklós Gyula utca 54. 

Telefon: +36 4... megnézem
Mutassa térképen!

Pályázat

Takács Kft műszaki vizsgabázisának technológiai megújulása

A kedvezményezett neve: TAKÁCS Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: „Takács Kft műszaki vizsgabázisának technológiai megújulása”
A szerződött támogatás összege: 8 707 258 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A jármű előzetes gépjárműfenntartói vizsgálata, valamint a forgalomba helyezés előtti és az időszakos vizsgálata csak olyan létesítményben végezhető, amely megfelel a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990. (IV.12.) KöHÉM rendeletben (továbbiakban: ER) foglalt és a külön jogszabályban meghatározott (munkavédelmi, tűzvédelmi, közegészségügyi stb.) előírásoknak, továbbá rendelkezik a meghatározott vizsgáló eszközökkel. A vizsgáló állomáson a meghatározott vizsgáló eszközök közül az elvégzendő vizsgálat fajtájához (forgalomba helyezés előtti vagy időszakos vizsgálat), illetőleg a vizsgálni kívánt jármű kategóriájának – a meghatározott technológia szerinti – vizsgálatához szükséges eszközökkel (berendezéssel, műszerrel) kell rendelkezni.

A vizsgáló állomáson csak a meghatározott, illetőleg az NKH Központi Hivatala által azzal egyenértékűnek elfogadott jellemzőkkel rendelkező, munkavédelmi, telepítési, valamint mérésügyi szempontból kifogástalan, rendszeresen karbantartott mérőeszköz használható.

Ezek közé tartozik a most beszerzésre kerülő, olasz gyártmányú holtjáték vizsgáló, fékpad mechanika, súlymérő cella és a hazai gyártású frekvenciaváltós vezérlés és erősáramú szekrény.

A projekt elsődleges célja a törvényi előírásoknak való megfelelés volt. Az eszközök mind úgy lettek kiválasztva, hogy melyek azok, amelyek a biztonságos működtetéshez szükségesek. Az eszközök mind a Szerviz-Trade Kft-től lettek beszerezve, mivel ők foglalkoznak ezen eszközök kereskedelmével. A beszerzéssel kapcsolatban semmilyen problémát nem tapasztaltunk, az eszközök megfelelően működnek.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés) 2021.05.14.
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-03688


Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósul meg.

A támogatás mértéke: 100%
A projekt tartalmának bemutatása: A napelem-rendszer telepítésével, megújuló energiaforrás felhasználásával célunk a primer energia fogyasztás és az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentése, illetve vállalkozásunk költségeinek csökkentése. Cégünk éves villamos-energia felhasználásának a napelem-rendszer telepítésével 86 %-a kiválthatóvá válik. Ennek eredménye jelentős költségmegtakarítás, mely versenyképességünket tovább növeli.
A projekt befejezési dátuma: 2020.11.30.
A támogatási alap: Európai Regionális Fejlesztési Alap
 

Járműszerviz

 

Szerviz

 

Műszaki vizsga